• Het einde van het seizoen is alweer in zicht. Bijna alle teams hebben hun laatste wedstrijden gespeeld en de vele kampioenen zijn gehuldigd. Er kan gelukkig nog gewoon getraind worden tot 29 juni, maar in overleg met de trainers kan men ook eerder stoppen. De selectieteams vanaf JO13-1 doen dit vanaf deze week met de voorlopige nieuwe selecties. Half augustus zullen de meeste teams weer opstarten. De onderbouwteams beginnen wat later, meestal op het moment dat de scholen weer beginnen.

  Het is nu nog een drukke periode, want het maken van de teamindeling is een hele lastige en vooral een tijdrovende klus. Alle co├Ârdinatoren en trainers zijn hierbij betrokken onder leiding van de teamindelingscommissie. Zij proberen tot een juiste en evenwichtige indeling te komen.

  Klik hier voor het proces van de teamindelingen onderbouw seizoen 2024-2025.
  Klik hier voor het proces van de teamindelingen midden- en bovenbouw seizoen 2024-2025.

  Rond 21 juni zal de teamindeling van de onderbouw op de website worden gepubliceerd. Voor de midden- en bovenbouw zal dat waarschijnlijk een week later zijn.

  Ook zijn we druk met het invullen van het kader: trainers en leiders. Veel is al ingevuld maar lang nog niet alles. Daarbij kunnen we zeker nog hulp gebruiken, want in een vereniging doen we zoiets SAMEN. Dus eigenlijk verwachten we dat iedereen hier zijn of haar steentje aan bijdraagt.

  Binnenkort ontvangt u van ons het overzicht van de trainers en ook de vacatures die nog openstaan.

  Wilt u helpen en bent u nog niet benaderd, neemt u dan voor de onderbouw contact op met: Rory Wensink via hvo@csvapeldoorn.nl of Henk Jan Schouten van der Velden via jeugdvoorzitter@csvapeldoorn.nl. Voor de midden-en bovenbouw kunt u contact zoeken met Paul de Bruin via hjo@csvapeldoorn.nl.

  Henk Jan Schouten van der Velden, jeugdvoorzitter