• Eerste controledag verloopt goed

  8 nov 2021
 • In de eerste week van november zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd door de regering. Voor csv Apeldoorn was het even puzzelen hoe we deze regels in de praktijk moesten toepassen. Toch kunnen we zeggen dat de eerste dag geslaagd is, met een aantal aandachtspunten. 

  Bent u afgelopen zaterdag op het sportpark geweest dan is het wellicht niet aan uw aandacht ontgaan. Bij de ingang van ons sportpark staat een grote tent waar u als bezoeker uw polsbandje kunt halen. Vele bezoekers lieten hier het coronatoegangsbewijs scannen en in ruil daarvoor kreeg men een polsbandje waarmee zij de gehele dag de verschillende ruimtes in- en uit konden lopen. De controle bij de binnenruimtes verliep daardoor soepel en snel. 

  Dat deze dag zo goed is verlopen is te danken aan uw bereidheid tot medewerking en onze groep stewards, die de gehele dag op een positieve manier en menselijke benadering ervoor zorgde dat bezoekers werden gecontroleerd. Zonder deze groep vrijwilligers kan zo'n dag niet goed verlopen. Deze groep vrijwilligers kan echter wel wat hulp gebruiken en wij hopen dat u zich wil aansluiten. 

  Wij zoeken mensen met een positieve instelling die een paar uur per week (dit gaat uiteraard in overleg) willen helpen bij het scannen van de Coronatoegangsbewijzen en het uitdelen van de polsbandjes. Een ander deel van de activiteiten is het controleren bij de binnenruimtes van ons sportcomplex. 

  Aanmelden kan direct bij coördinator Gerard Veeneman of via het onderstaande formulier. 

 • Ja, ik wil graag helpen!