• Doe mee met Rabo ClubSupport!

  4 okt 2021
 • Vanaf maandag 4 oktober kan er gestemd worden op csv Apeldoorn in de Rabo ClubSupport-actie. Help jij onze vereniging op weg naar een duurzame vereniging?

  csv Apeldoorn is op meerdere gebieden aan het werk om de club te verduurzamen. Een belangrijk punt wat onze aandacht nodig heeft zijn de toiletgroepen binnen ons clubgebouw. Met de Rabo ClubSupport actie willen we een financieel steuntje in de rug krijgen om dit aan te pakken en jij kan ons helpen door te stemmen.  

  Stemmen kan vanaf 4 tot en met 25 oktober. Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Ben je nog geen lid? Kijk snel op de volgende pagina: Rabobank lidmaatschap.

  Ben je wel lid? Volg dan de onderstaande stappen in de Rabo-app. Het uitbrengen van uw stem kost enkele minuten. Onderstaande instructies zijn uitgevoerd op een iPhone, maakt u gebruik van een Android apparaat dan kunnen de stappen en de plaats van de knoppen afwijken.

  Let op! Stemmen kan tot 25 oktober.

 • Stap 1:
  Open de Rabo bankieren app op uw mobiel apparaat. In het beginvenster klikt u op de knop Service.

 • Stap 2:
  In het menu Service vindt u een knop Stem op jouw club.

 • Stap 3: 
  In de zoekbalk kunt u zoeken naar uw favoriete club door de naam van de vereniging in te vullen. Let op! Om te kunnen stemmen moet u drie verenigingen selecteren.

 • Stap 4:
  De knop stem bevestigen wordt actief wanneer u uw persoonlijke keuze heeft gemaakt. Klik op deze knop en uw stem wordt uitgebracht.