• De eerste indrukken van de nieuwe website

  4 nov 2020
 • In de afgelopen periode is een team aan webbouwers aan de slag gegaan met een nieuwe website. Deze website is een onderdeel van het complete Sportlinkpakket dat er voor gaat zorgen dat we via verschillende platformen synchroon kunnen communiceren en data wordt direct uitgewisseld met verschillende apps. Het vergt wellicht enige gewenning en onderdelen zijn anders in vergelijking met de eerdere situatie. Een aantal zaken worden hieronder toegelicht.

  • Waarom wordt mijn functie of rol niet goed weergegeven? Dit heeft te maken met de ingevulde functie/rol in onze basisadministratie. Wanneer deze niet klopt, stuur a.u.b. een bericht naar websitebeheer@csvapeldoorn.nl en wij zorgen ervoor dat dit wordt aangepast.
  • Waarom krijg ik de melding: "Er zijn x teamleden van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt"? Dit heeft te maken met het reglement waaraan wij ons moeten houden in het kader van de AVG. Wil jij er voor zorgen dat deze melding verdwijnt, dan kan je dit als lid zelf instellen in de Voetbal.nl-app. In de Voetbal.nl-app ga in het menu naar Instellingen > Mijn persoonsgegevens en scroll naar beneden naar het hoofdstuk Zichtbaarheid. Je hebt nu de keuze uit Normaal, Beperkt en Afgeschermd. Om jouw naam te tonen op de website, zorg dat de instelling op minimaal beperkt staat.
  • Waarom zijn de pasfoto's van spelers niet zichtbaar? Ook hier geldt dat wij ons aan de AVG moeten houden. Wij willen onze leden stimuleren om de zichtbaarheid in de Voetbal.nl app te zetten op Normaal. Je bent het echter niet verplicht om dat te doen.

  Heb jij nog vragen over de functionaliteit van de website? Stuur deze naar websitebeheer@csvapeldoorn.nl