• Op de eerste dag van de Columbia Veeneman Driedaagse hebben alle csv Apeldoorn-teams zich geplaatst voor de kruisfinales. De jeugdteams JO13, JO15 en JO19 werden poulewinnaar door al hun wedstrijden in winst om te zetten.

    Het eerste elftal had meer moeite om zich te plaatsen voor de kruisfinale. Na twee gelijkspelen tegen Albatross (2-2) en Groen Wit '62 (1-1) moest er gewonnen worden van Columbia. De jonge ploeg van trainer Jan Kromkamp deed dat met 2-4 en plaatste zich samen met Groen Wit '62 voor de kruisfinales.

    Klik hier voor alle foto's van dag 1, gemaakt door Wout van Zoeren. Vrijdag 29 december komen onze JO11 en JO17 in actie. Op zaterdag 30 december is de finaledag.

    Tijdens het toernooi blijf je op de hoogte via Tournify. Je vind daar de poule-indelingen en het wedstrijdprogramma. Voor de ultieme toernooiervaring wordt aangeraden om de Tournify-app te downloaden. 


    Mehdi Bouhekan wist drie keer het net te vinden. Hij scoorde onder meer een fraaie en tevens belangrijke gelijkmaker tegen Groen Wit '62.