• csv Apeldoorn zoekt verenigingscheidsrechters

  2 feb 2023
 • Ook dit jaar organiseert de SAO (Scheidsrechtersvereniging Apeldoorn en Omstreken) in samenwerking met de KNVB de cursus die leidt tot clubscheidsrechter.

  Zoals eerder gemeld merken wij allemaal dat er een tekort aan scheidsrechters is, ook binnen csv Apeldoorn. Het is vervelend wanneer een team geen scheidsrechter krijgt toegewezen, omdat er een tekort is. Daarom deze oproep om mee te helpen het scheidsrechterskorps binnen onze club uit te breiden, waardoor ieder team op zaterdag een scheidsrechter toegewezen kan krijgen.

  Net als afgelopen najaar biedt de SAO (Scheidsrechtersvereniging Apeldoorn en Omstreken) daarom in het voorjaar een nieuwe cursus verenigingsscheidsrechter aan. De cursus leidt scheidsrechters in 4 avonden op om alle wedstrijden op groot veld bij de eigen vereniging te kunnen fluiten. Binnen de cursus is er ruime aandacht voor de eigen praktijkervaringen en wordt veel gebruik gemaakt van interactieve werkvormen. Daarmee is de cursus geschikt voor beginnende scheidsrechters, maar ook voor meer ervaren scheidsrechters die zich graag door willen ontwikkelen. Deelname is mogelijk vanaf de leeftijd van 14 jaar, en is voor scheidsrechters die bij de O13 t/m de senioren actief zijn of willen worden.

  De cursus zal plaatsvinden bij de SAO Apeldoorn op maandag, dinsdag of woensdagavonden (iedere maand een avond gedurende 4 maanden). Bij voldoende inschrijvingen (minimaal 14 aanmeldingen) zal de cursus starten eind februari of begin maart.

  Heb je er weleens over nagedacht en lijkt het je leuk, zet dan nu de stap en meld je aan om deze vier avonden durende cursus te volgen. Klik hier om je aan te melden voor de cursus van de SAO. 

  Met een sportieve groet,
  Ronald de Roo (scheidsrechterscoördinator)
  Telefoon: 06-37192817
  E-mail: redero@upcmail.nl