• Ben jij een ambitieuze startende jeugdtrainer die zichzelf graag wil ontwikkelen tot een volwaardige hoofdtrainer op divisieniveau? Of zoek jij juist een stageplek onder deskundige leiding in het nieuwe seizoen voor je opleiding VC 1 (Junioren/Pupillen), VC 2 (UEFA C) of VC 3 (UEFA B)?

    Wil jij komend seizoen ervaring opdoen binnen de door de KNVB als regionaal gecertificeerde jeugdopleiding van csv Apeldoorn? Voor in het nieuwe seizoen 2024-2025 hebben wij nog plek voor een aantal assistent-trainers of stagiaires voor jeugdselectieteams die allemaal op divisieniveau spelen.

    Als assistent-trainer ben jij of word jij opgeleid tot de sparringpartner van de hoofdtrainer. Jij vult de hoofdtrainer aan, geeft onder andere zelfstandig delen van trainingen of doet dit onder begeleiding van de hoofdtrainer. Verder speel je een actieve rol in de samenstellingen van de selectie en speelwijze van het team.

    Heb je interesse? Stuur dan voor 15 mei aanstaande een e-mail naar Paul de Bruin, Hoofd Jeugdopleiding, via hjo@csvapeldoorn.nl.