• csv Apeldoorn heeft op bezoek bij derdedivisionist HSC '21 een 0-1 oefenzege geboekt. Op een zonovergoten Sportpark Groot Scholtenhagen scoorde Laurence van den Enk in de 85e minuut de enige treffer van de middag.

In de eerste helft gaven beide ploegen elkaar weinig toe, waardoor de doelmannen nauwelijks op de proef werden gesteld. Na rust was dat anders, want Daniƫl Krosse moest meerdere keren handelend optreden. Vlak voor tijd zorgde Van den Enk dat de aanwezige toeschouwers toch nog een doelpunt te zien kregen. Hij schoot fraai raak in de verre hoek.

Aanstaande dinsdag is Rohda Raalte de volgende oefentegenstander. In Raalte wordt er om 20.00 uur afgetrapt tegen de kampioen van de zondag eerste klasse E.

Delano Grootenhuis duelleert met Cenk Uguz.

HSC '21 - csv Apeldoorn 0-1 (0-0)
    Scoreverloop: 85. Laurence van den Enk 0-1

Scheidsrechter: dhr. W. ten Damme

Opstelling csv Apeldoorn: Dean Bredewolt (46. Daniƫl Krosse), Jelle MacarƩ (46. Noah Tuasela), Jeremy Jonker (64. Tijmen Luttikholt), Tijmen Luttikholt (46. Pieter van der Straten), Ruben Katerberg (77. Laurence van den Enk), Yorik Meijer (46. Levi Tuasela), Delano Grootenhuis (46. Pook Descendre), Rik Vlutters (64. Fedde Timmer), Laurence van den Enk (46. Didier Martel / 82. Rik Vlutters), Fedde Timmer (46. Nigel Michels), Cem Kƶse (46. Nathan Greven)

Verslag: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
    Karakteristieken: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
    Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren
    Samenvatting: csv Apeldoorn TV | Henk-Jan van Beek