• csv Apeldoorn verslaat beloften Go Ahead Eagles

  10 jul 2021
 • csv Apeldoorn heeft de oefencampagne een goed vervolg gegeven. Op het Orderbos werd er met 4-2 gewonnen van de beloften van Go Ahead Eagles. De uitslag was een minimale afspiegeling van het grote overwicht dat de Apeldoorners de gehele wedstrijd hadden. 

  Net als in de wedstrijden tegen DUNO D. en Roda '46 vond het elftal van Jan Kromkamp vier keer het net. Dit keer was het Cali Daniel die de openingstreffer voor zijn rekening nam. De spits tikte zijn eerste doelpunt in het rood-geel van dichtbij binnen. Zes minuten voor rust werd Lars Huber aangetikt in het strafschopgebied. De middenvelder schoot vervolgens zelf raak vanaf de stip. De mooiste goal van de avond werd vlak voor rust gemaakt door Stan ter Haar. Hij verraste doelman Daniël Krosse van grote afstand met een boogbal.

  Na rust was invaller Noah Tuasela twee keer het eindstation van een Apeldoornse aanval. Ook Danny Ramdjanamsingh was trefzeker. De aanvoerder van Go Ahead Eagles O21 schoot een strafschop feilloos binnen. Er hadden in het laatste half uur nog meerdere doelpunten kunnen vallen, maar de scherpte voor het doel ontbrak en de doelmannen stonden op hun post.

  Komende week staan er twee oefenwedstrijden op het programma. Op donderdagavond wordt er op Berg en Bos gespeeld tegen AGOVV (aftrap 20.00 uur) en zaterdagmiddag komen de beloften van Vitesse naar Apeldoorn. Dan start de wedstrijd om 15.00 uur.


  Patrick Maneschijn zit zijn tegenstander op de hielen.

  csv Apeldoorn - Go Ahead Eagles O21 4-2 (2-1)
  Scoreverloop: 4. Cali Daniel 1-0, 39. Lars Huber 2-0 (strafschop), 45. Stan ter Haar 2-1, 48. Noah Tuasela 3-1, 52. Danny Ramdjanamsingh 3-2 (strafschop), 56. Noah Tuasela 4-2

  Opstelling csv Apeldoorn: Daniël Krosse, Brian Karman (46. Thymo Brouwer / 63. Brian Karman), Cedric Bultman (46. Fedde Dibbink), Yorik Meijer (46. Job Pothof), Levi Tuasela, Dario Tanda (71. Yorik Meijer), Delano Grootenhuis, Lars Huber, Laurence van den Enk (46. Patrick Maneschijn), Cali Daniel (46. Nathan Greven), Fedde Timmer (46. Noah Tuasela)
  Afwezig: Dean Bredewolt, Hidde Eshuis, Nigel Michels

  Verslag: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Karakteristieken: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren
  Samenvatting: csv Apeldoorn TV
    Camera: Eric Spijker
    Montage: Henk-Jan van Beek