• csv Apeldoorn is zaterdagmiddag op een bitterkoud Sportpark De Waayenberg niet in staat gebleken de drie punten mee terug naar het Orderbos te nemen. Ook deze middag was het meeste balbezit voor de Apeldoorners en speelde de strijd zich over grote delen van de wedstrijd af op de DUNO D-helft, maar tot uitgespeelde kansen leidde het niet of beter gezegd helemaal niet.

  DUNO D, dat veelal de 'lange bal' hanteerde, had aan een tweetal snel uitgevoerde counters voldoende om de rood-gelen al voor de rust op achterstand te zetten. Samuël Wakana was beide keren de doelpuntenmaker. Voeg hier nog aan toe dat doelman Damian Stiemer met een tweetal uitstekende reddingen zorgde dat de Orderbosbewoners niet al voor de rust op een onoverbrugbare achterstand waren gezet.

  Jan Kromkamp: ’Het is echt niet zo dat we uitwedstrijden zo maar even makkelijk winnen. Het ligt allemaal dicht bij elkaar in deze klasse. Wij willen verzorgd voetballen en DUNO moet het meer hebben van de lange bal. Het scoreverloop zat niet mee en het veld (natuurgras - red.) ook al niet. Soms worden er verkeerde keuzes gemaakt. We moeten ook hier weer van leren."  In de tweede doorgang leken de Orderbosbewoners het initiatief volledig naar zich toe te gaan trekken, maar de eerste de beste DUNO-counter zorgde er in de vijftigste minuut voor dat het handjevol meegereisde supporters het gevoel kregen dat het 'over en sluiten' was. Jardell Kruidbos liet Damian Stiemer met een lage schuiver volstrekt kansloos: 3-0.

  In de zestigste minuut deed csv Apeldoorn via Kelly Joao wat terug. Joao scoorde, waarschijnlijk ook tot zijn eigen verrassing, op schitterende wijze met een schot in in de kruising. Het bracht de hoop in het Apeldoornse kamp enigszins terug. Het oogde soms dreigend, maar echt gevaarlijk werd het nooit. Zo bleven de punten terecht op Sportpark De Waayenberg en er was bijna niemand die daar anders over dacht.  DUNO D - csv Apeldoorn 3-1 (2-0)
  Scoreverloop: 14. Samuël Wakana 1-0, 44. Samuël Wakana 2-0, 50. Jardell Kruidbos 3-0, 60. Kelly Joao 3-1

  Scheidsrechter: dhr. J. Schoonhoven
  Assistent-scheidsrechters: dhr. S.D. Goelema, dhr. G. Lobeek
  Gele kaarten: 56. Cem Aydogan, 78. Clarence Hasselbaink, 79. Kane Keizer (DUNO D), 68. Ruben Katerberg (csv Apeldoorn)

  Opstelling DUNO D: Koen Cornelissen, Cem Aydogan (83. Emanuel Johnson), Mitchell Jansen, Isaac Quaye, Lars Hekkers, Niels Willems (83. Sefa Yildirim), Clarence Hasselbaink, Kane Keizer, Jardell Kruidbos (83. Kadir Elarslan), Jarvin de Haan, Samuël Wakana (59. Javayro Wijman)
  Niet gebruikte wisselspelers: Zalmai Rahman, Hakan Yilmaz

  Opstelling csv Apeldoorn: Damian Stiemer, Jeremy Jonker, Pieter van der Straten, Ruben Katerberg, Bruno van den Dungen, Jelle Macaré, Didier Martel (60. Timo Calot), Rob Diderik (60. Laurence van den Enk), Kelly Joao, Cem Köse, Mehdi Bouhekan (75. Sem Oerlemans)
  Niet gebruikte wisselspeler: Daniël Krosse

  Verslag: csvapeldoorn.nl | Lex Oosterman
  Karakteristieken: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto’s: wozopro.nl | Wout van Zoeren
  Samenvatting: csv Apeldoorn TV | Henk-Jan van Beek