• csv Apeldoorn heeft in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft verdiend met 0-4 verloren van derdedivisionist VVOG. Vooral in de eerste helft waren de Harderwijkers de bovenliggende partij. Beide trainers gebruikten de wedstrijd als een echte oefenpot. Zo stonden er na de rust bijna twee volledig nieuwe elftallen op het kunstgras van het Orderbos.

  In de eerste doorgang was VVOG de bovenliggende partij. Dat resulteerde slechts in een doelpunt en een groot aantal corners. In de 22e minuut raakte Job Hoogendoorn eerst de lat, maar amper een minuut later lag de bal wel achter Dean Bredewolt en was de voorsprong daar. Er vielen slechts een klein aantal mogelijkheden van de mannen van Jan Kromkamp te noteren.

  In de tweede helft, zoals gezegd, twee nieuwe elftallen. Dat zorgde ervoor dat het min of meer een gelijkopgaande strijd werd. De rood-gelen kregen nu, via Laurence van den Enk en Cedric Bultman in de slotfase, wel kansjes. Onnodige en ongelukkige fouten in de Apeldoornse defensie leidden er echter toe dat VVOG eenvoudig weg kon lopen naar een verdiende, maar licht geflatteerde 0-4 eindstand.


  Rick van den Brink zet een tackle in op Pook Descendre.

  csv Apeldoorn-trainer Jan Kromkamp: "In de tweede helft hebben we behoorlijk meegedaan, maar de doelpunten waren onnodig en hadden niet mogen vallen. In de tweede seizoenshelft moeten we nog flink aan de bak en een groot aantal punten gaan halen. Daar heb ik gelukkig alle vertrouwen in."

  Kromkamp verlengde zijn contract bij csv Apeldoorn met maar liefst drie jaar. "Ja, ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. De club past mij als een jas. Ik ben blij met het vertrouwen dat het bestuur heeft getoond en ga enthousiast verder met waar we mee bezig zijn. Dat is nog steeds het inpassen van eigen jeugd, ze vooral een kans geven en het waar nodig versterken met gescoute spelers. Ik ontwikkel mezelf nog steeds als trainer. Er zijn ook aanbiedingen van andere clubs voorbijgekomen, maar ik blijf dus op het Orderbos. Ik ben geen echte carrièreplanner, maar heb wel degelijk ambitie. Mijn kinderen zijn nog jong en verdienen nog alle aandacht. Zo gaan de dingen in de goede volgorde."


  Jan Kromkamp.

  csv Apeldoorn - VVOG 0-4 (0-1)
  Scoreverloop: 24. Job Hoogedoorn 0-1, 51. Mitchel Dijkhof 0-2, 67. Bram Hakvoort 0-3, 90+1. Matthias in 't Anker 0-4

  Scheidsrechter: dhr. M. Kieft

  Opstelling csv Apeldoorn: Dean Bredewolt (46. Daniël Krosse), Noah Tuasela, Cedric Bultman (46. Jelle Macaré), Ruben Katerberg (46. Tijmen Lutikholt), Levi Tuasela (72. Cedric Bultman), Jeremy Jonker (46. Jasper Verstraten), Yorik Meijer (46. Sem Oerlemans), Rik Vlutters (46. Didier Martel), Delano Grootenhuis (46. Pook Descendre), Fedde Timmer (46. Cem Köse), Laurence van den Enk

  Verslag: csvapeldoorn.nl | Lex Oosterman
  Karakteristieken: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren
  Samenvatting: csv Apeldoorn TV
    Beelden: Eric Spijker
    Montage: Henk-Jan van Beek