• Voor het vlaggenschip van csv Apeldoorn staat aanstaande zaterdag na bijna negen maanden weer een wedstrijd op het programma. Op Sportpark Orderbos wordt er om 15.15 uur afgetrapt tegen hoofdklasser DUNO D, dat vorige week al speelde tegen eersteklasser MASV (2-0 winst) en woensdagavond tegen Regioteam Arnhem (1-2 nederlaag). De wedstrijd zou in eerste instantie worden afgewerkt in Doorwerth, maar is verplaatst naar ons eigen sportpark. 

  Waar bij DUNO D veel wijzigingen hebben plaatsgevonden in de selectie, zijn er bij csv Apeldoorn slechts vier nieuwelingen te bewonderen: Nathan Greven (FC Zutphen), Cali Daniel (VOC Rotterdam), Job Pothof en Thymo Brouwer (beiden tweede elftal). Zij hebben de plaats ingenomen van Jesse Perdon, Omar Yakubu, Joey Bosz, Levi van der Spek, Mike de Beer en Niek Meijer.

  Publiek is weer welkom, maar moet wel 1,5 meter onderling afstand houden van elkaar. In de loop van het weekend is een kort verslag te lezen op onze website. Ook de eventuele doelpunten zijn dan te bekijken op ons clubkanaal: csv Apeldoorn TV. De wedstrijd wordt niet live uitgezonden.

  Teamfoto A-selectie seizoen 2021-2022.

  Het volledige oefenprogramma vind je hier.

  Tekst: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto: wozopro.nl | Wout van Zoeren