• csv Apeldoorn start komend seizoen met Feeton. Feeton is een platform met voetbaloefenstof en een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Met meer dan 300 clubs, 12.000 geregistreerde trainers en 500.000 downloads per jaar is Feeton de thuisbasis voor jeugdtrainers in Nederland.

  Feeton Coach is een offline trainer-app, eenvoudig in gebruik en ideaal voor veldtrainers met coachtips, veldanimaties en video's. Je hoeft niet meer snel te bedenken wat je vandaag gaat trainen.

  Je kan gebruikmaken van de trainingsleerlijn met kant en klare trainingen voor het hele seizoen of je stelt zelf een training samen met een video waarin de oefeningen worden gedemonstreerd en tips worden gegeven over waar je op moet letten en hoe je de oefening makkelijker of moeilijker kunt maken.  Afgelopen maand hebben voorlichters van Feeton een presentatie gegeven aan een delegatie van onze jeugdtrainers: selectie en niet-selectie. Alle aanwezigen waren vol lof en enthousiast over dit platform. In het nieuwe seizoen zullen alle trainers voorlichting krijgen over de werking van de app die voor alle jeugdtrainers van csv Apeldoorn beschikbaar zal zijn. Feeton komt vanaf komend seizoen in de plaats van onze huidige ICT-methode, waar we de afgelopen jaren met plezier mee gewerkt hebben.

  Feeton werkt nauw samen met o.a. Vitesse, Heerenveen en FC Twente/Heracles. Een geweldige stap voorwaarts weer voor onze hele jeugdafdeling. Klik hier voor meer informatie over Feeton.

  Paul de Bruin
  Hoofd Jeugdopleiding csv Apeldoorn