• csv Apeldoorn speelt uitwedstrijd bij d' Olde Veste '54

  23 sep 2022
 • csv Apeldoorn reist zaterdagmiddag af naar de Kop van Overijssel voor het uitduel tegen de kampioen van de eerste klasse E, d' Olde Veste '54. De ploeg uit Steenwijk behaalde vorig seizoen 63 punten en komen dit seizoen voor het eerst uit in de vierde divisie. De Steenwijkers zijn voor de rood-gelen een onbekende tegenstander. 

  De ploeg van Dick Krommenhoek heeft tot op heden drie punten behaald en staat daarmee op de dertiende plaats. Twee weken geleden werd op eigen veld gewonnen van Huizen (3-1). In de overige wedstrijden werd verloren van DHSC (1-3), HZVV (2-1) en vorige week van DETO (5-1). Davy Kuurman en Juules Kwant zijn met twee goals gedeeltelijk clubtopscorer.

  csv Apeldoorn wist in de vorige speelronde de tweede zege van het seizoen te boeken. Op Sportpark Orderbos werd WV-HEDW met 1-0 opzij gezet door een treffer van Nigel Michels. In de eerdere wedstrijden werd er verloren van SC Genemuiden (4-1) en SDV Barneveld (2-0) en gewonnen van Eemdijk (4-2). Laurence van den Enk en Cem Köse waren beiden twee keer trefzeker.


  Nigel Michels maakte afgelopen weekend de enige treffer tegen WV-HEDW.

  Overige wedstrijden speelronde 5:
  DHSC - Huizen
  Eemdijk - AZSV
  WV-HEDW - Swift
  SC Genemuiden - Buitenpost
  HZVV - Ajax
  Flevo Boys - DETO
  SDV Barneveld - Berkum

  Het duel staat onder leiding van dhr. M.A. Spoon. Zijn assistenten zijn dhr. R. Bruining en mevr. M.M. Boer. Het eerste fluitsignaal op Sportpark Parallelweg klinkt om 15.00 uur. Kun je niet afreizen naar Steenwijk? De wedstrijd is live te volgen via ons twitterkanaal: csv_apeldoorn. In de loop van het weekend volgt het wedstrijdverslag met foto’s op onze website en een uitgebreide samenvatting op ons clubkanaal.

  Tekst: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto’s wozopro.nl | Wout van Zoeren