• csv Apeldoorn Pupilleninstuif: geboortejaar 2014-2015-2016

  22 mrt 2021
 • Wil jij voetballen bij de beste, maar vooral leukste voetbalvereniging van Apeldoorn? csv Apeldoorn nodigt jou uit om te komen trainen op zaterdag 10 en 17 april aanstaande.

  Voor wie?
  Alle spelers die momenteel spelen in de Mini's van csv Apeldoorn mogen allemaal zijn/haar vriendjes/vriendinnetjes, broertjes/zusjes, neefjes/nichtjes uitnodigen om mee te komen voetballen bij de leukste voetbalclub van Apeldoorn en omstreken. Ze moeten wel geboren zijn in 2014, 2015 of 2016. Elke speler krijgt de tijd om tot zaterdag 3 april zich aan te melden met de gasten die hij/zij mee neemt. We hopen dat er veel aanmeldingen zullen zijn, zodat we er met z’n allen twee mooie voetbalochtenden van kunnen maken. Ook als je nog geen vriendjes bij csv Apeldoorn hebt, mag je natuurlijk ook meedoen!

  Wanneer is het?
  De voetbalinstuiven zullen uiteraard plaatsvinden bij csv Apeldoorn op het hoofdveld, waar het eerste elftal haar wedstrijden speelt! De instuif staat onder leiding van Daniël Krosse (hoofdtrainer Mini's), eerste elftalspelers van csv Apeldoorn en oud-profvoetballers! Hoe cool is dat? Je moet om 9.45 uur aanwezig zijn en om 11.30 uur zijn we weer klaar.

  Helaas mogen de ouders vanwege de coronamaatregelen ons sportpark nog niet betreden. Daarom worden de kinderen bij de ingang opgevangen door ons “Welkomstteam”. Dit team laat de kinderen zich direct thuis en veilig voelen om deel te nemen aan deze voetbalinstuif. Het team begeleidt de kinderen naar het hoofdveld en na de training zullen zij de kinderen weer bij de uitgang afleveren.

  Enthousiast geworden?
  Wil je meedoen, geef je dan op via het onderstaande inschrijfformulier of geef het aan bij jouw trainer. Bij vragen kun je altijd mailen naar minis@csvapeldoorn.nl.

 • Inschrijfformulier Pupilleninstuif