• In de laatste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker treft csv Apeldoorn derdedivisionist OJC Rosmalen. De winnaar van dit duel plaatst zich voor het hoofdtoernooi waarin ook de betaald voetbalclubs instromen. 

  Tegenstander OJC Rosmalen komt uit in de derde divisie B, waarin het na vijf wedstrijden de elfde plaats bezet met zes punten. Op de eerste speeldag werd er gewonnen van TOGB (0-1), vervolgens drie keer op rij met 2-2 gelijkgespeeld tegen Kloetinge, AWC en UNA en afgelopen zaterdag was Sportlust ’46 met 4-2 te sterk voor de ploeg van Willem Leushuis. In de eerste kwalificatieronde wonnen de Rosmalenaren overtuigend met 5-1 van competitiegenoot OSS ’20.

  csv Apeldoorn, dat in diezelfde voorronde met 1-0 won van derdedivisionist ODIN ’59, bereikte afgelopen zaterdag de knock-outfase van de districtsbeker Oost door met 5-1 af te rekenen met tweedeklasser VVOP. Op het Orderbos wisten Cem Köse, Sem Oerlemans, Rik Vlutters, Kelly Joao en de van een blessure herstelde Nigel Michels te scoren. De ploeg van Jan Kromkamp start zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen streekgenoot Voorwaarts Twello.

  De wedstrijd wordt dinsdagavond gespeeld op het eigen Sportpark Orderbos en begint om 20.00 uur. De leiding is in handen van de heer S. Smit. De arbiter uit Raalte wordt geassisteerd door de heren M.C. Janssen en J.R. Voppen. De toegang is gratis. Het afsteken van vuurwerk is niet toegestaan.

  Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de bekerkraker tegen OJC Rosmalen? De wedstrijd is te volgen via ons X-kanaal (voorheen Twitter): csv_apeldoorn. In de loop van woensdag volgt het wedstrijdverslag met foto’s op onze website en een uitgebreide samenvatting op ons clubkanaal.

  Tekst: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren