• csv Apeldoorn onderuit in oefenwedstrijd tegen SDC Putten

  3 nov 2021
 • csv Apeldoorn is er niet in geslaagd om het oefenduel met SDC Putten winnend af te sluiten. Op Sportpark Putter Eng verloren de rood-gelen dinsdagavond met 4-1. Joppe van Krevel, Kevin Schmidt (2) en Wilbert Wessels maakten de doelpunten voor de hoofdklasser, terwijl Laurence van den Enk trefzeker was namens csv Apeldoorn. 

  Jan Kromkamp gebruikte de wedstrijd voornamelijk om jonge spelers aan het werk te zien. Zo maakte de zeventienjarige Pook Descendre zijn officieuze (basis)debuut en kwamen ook jongelingen Amrish Lachman, Didier Martel, Tijmen Luttikholt en Sem Oerlemans in actie.

  Hoofdtrainer Jan Kromkamp: "We hebben verloren door een mindere beginfase en twee penalty’s. Maar ik ben erg tevreden met de ontwikkeling van de jonge jongens en blij met de minuten die de andere spelers hebben gemaakt. Ons veldspel was een genot om naar te kijken."

  Aanstaande zaterdag komt SVI naar het Orderbos. De wedstrijd in de zevende speelronde van de eerste klasse D begint om 15.00 uur.


  Pook Descendre, uitkomend in de JO18-1, draait weg bij zijn tegenstander.

  SDC Putten - csv Apeldoorn 4-1 (2-1)
  Scoreverloop: 5. Joppe van Krevel 1-0, 19. Kevin Schmidt 2-0, 24. Laurence van den Enk 2-1, 55. Wilbert Wessels 3-1 (strafschop), 70. Kevin Schmidt 4-1 (strafschop)

  Scheidsrechter: Dhr. S. Smit

  Opstelling csv Apeldoorn: Daniël Krosse, Noah Tuasela, Fedde Dibbink, Cedric Bultman (46. Tijmen Luttikholt), Levi Tuasela, Pook Descendre (46. Didier Martel), Yorik Meijer, Amrish Lachman (46. Sem Oerlemans), Laurence van den Enk, Fedde Timmer (67. Pook Descendre), Lars Huber

  Verslag: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Karakteristieken: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto’s: wozopro.nl | Wout van Zoeren
  Samenvatting: csv Apeldoorn TV | Henk-Jan van Beek