• De altijd beladen wedstrijd tussen csv Apeldoorn O23-1 en WSV O23-1 staat bol van emotie en als begeleiding hoef je de spelers niet te motiveren, want dat gaat vanzelf.

  Al vroeg in het seizoen heeft de O23-1 te maken met een aantal geblesseerden en ondanks de grote groep moesten we alweer een beroep doen op spelers van de JO18-1 en O23-2 en gelukkig kregen we na de wedstrijd van het eerste elftal ook nog een speler erbij.

  Om klokslag 17.30 uur floot de scheidsrechter voor de start van de wedstrijd en meteen had de O23-1 controle over de wedstrijd en werd er goed en geconcentreerd in de organisatie gevoetbald.

  Waar je verwacht dat WSV hoog druk zet en ons afjaagt, was daar niets van te zien. Ze zakten snel terug en hierdoor konden wij rustig ons vertrouwde spel spelen door op te bouwen. De eerste helft ging op en neer, maar tot echt grote kansen kwam het niet. In de rust werd Fabio gewisseld en kwam Timo er voor hem. Hiermee heb je meteen veel meer power erbij op het middenveld.

  Tijdens de rust heeft de trainer van WSV zijn ploeg flink aangepakt, want ze starten veel feller en zette onze verdediging nu wel onder druk. Hierdoor ontstaat er natuurlijk ook ruimte voor ons en daar hebben we in de vijftigste minuut dankbaar gebruik van gemaakt want Justin Hogeweij, hij moest er even op wachten, scoorde de 0-1.  In de zeventigste minuut gaf de eigen scheidsrechter van WSV zelfs een strafschop aan csv Apeldoorn en die werd prima ingeschoten door Justin Jansen. Door niet consequent verdedigen maakte WSV in de 72e minuut de aansluitingstreffer (1-2) en daarna komt er voor de O23 alleen maar meer ruimte omdat WSV naar de gelijkmaker op zoek gaat. In de 85e minuut maakte Joeri de 1-3 en dat was ook meteen de eindstand.

  Een welverdiende overwinning van de O23-1 en hierdoor stijgen we weer op de ranglijst. Zaterdag 30 september speelt de O23-1 om 12.30 uur thuis tegen de koploper Excelsior '31 O23-1.

  De O23-1 is nog steeds zoekenende naar een assistent-scheidsrechter. Klik hier voor meer informatie over deze functie dit leuke team.

  Opstelling csv Apeldoorn O23-1: Maurits de Vor, Youri de Vor (82. Gak Abraham), Joau Papilaja, Justin Jansen, Amrish Lachman, Justin Hogeweij, Milo Oosterhof (75. Thijs Dijkman), Mikai Ozcan, Joeri Talen, Avinash Lachman (65. Wahib Laghrib), Fabio Schrijver (45. Timo Calot)
  Niet gebruikte wisselspeler: Ranen Thomas
  Afwezig: Kaan Cinkara, Ard van Erk, Nick Hofman, Guido Dijkgraaf, Fabian Hommel

  Tekst: Henk Calot