• Na een lange periode zonder verslaggeving is nu het moment daar om toch even bij het moment stil te staan dat de O23-1 zaterdag door een grote overwinning op stadsgenoot Groen Wit '62 O23-1 is gepromoveerd naar Divisie 2.

  Waar de O23 zich voor de winterstop ternauwernood wist te handhaven in Divisie 3 waren de mannen van Kars Deutekom na de winterstop een stuk succesvoller en eindigde keurig op de derde plaats.

  Doordat de KNVB een aanpassing gaat doorvoeren in de competitieopzet voor het seizoen 2024-2025 moest je bij de eerste drie eindigen om te promoveren naar Divisie 2 en daar zijn we in geslaagd.

  Voor de winterstop speelde de O23-1 het vertrouwde 4-3-3 maar na de winterstop zijn we 3-4-3 gaan spelen en daar hadden alle tegenstanders toch vaak geen antwoord op.

  Nu het einde van het seizoen in zicht is, worden we als csv Apeldoorn ook geconfronteerd met de keerzijde dat een getalenteerd team dat op divisieniveau speelt ook de interesse wekt van eerste elftallen uit de regio.

  De spelers zijn tegenwoordig erg ongeduldig en denken als ze 19/20 jaar zijn dat ze klaar zijn voor het eerste team, maar daar komt toch wel iets meer bij kijken. De toekomst zal uitwijzen hoe ze dit gaan ervaren!

  We gaan ook afscheid nemen van onze trainer Kars Deutekom die volgend seizoen hoofdtrainer wordt bij OVC '85 en assistent-trainer Luke Wichers die trainer wordt bij Horst O23-1.

  Tot slot wil ik iedereen die afgelopen seizoen de O23-1 heeft aangemoedigd bedanken voor de support en de jongens nogmaals feliciteren met jullie promotie. We hebben nog 1 wedstrijd voor de boeg en mogen zaterdag 25 mei uit naar Urk O23-1.

  Opstelling csv Apeldoorn O23-1: Nick Hofman, Ranen Thomas (46. Choukari Abdelrahmaan), Justin Jansen, Youri de Vor, Joau Papilaja, Timo Calot, Mikai Ozcan, Rowan Lorist, Milo Oosterhof, Wahib Lagrib (70. Efran Razagh Pour), Guido Dijkgraaf (65. Axel Kok)
  Niet gebruikte wisselspelers: -
  Geel: -
  Afwezig: Fabian Hommel, Fabio Schrijver, Justin Hogewij, Amrish Lachman, Pook Descendre, Kaan Cikara, Avinash Lachman, Maurits de Vor

  Tekst: Henk Calot