• csv Apeldoorn komt niet verder dan gelijkspel tegen Quick 1888

  4 sep 2021
 • csv Apeldoorn is er niet in geslaagd om de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen om te zetten in een zege. In Nijmegen eindigde het duel in de groepsfase van de districtsbeker Oost tegen Quick 1888 in 1-1.


  De rood-gelen begonnen met Job Pothof in de basis. De middenvelder verving Yorik Meijer, die afgelopen dinsdag in de oefenwedstrijd tegen Voorwaarts Twello geblesseerd is geraakt. Al binnen een minuut kreeg csv Apeldoorn een grote mogelijkheid via Laurence van den Enk, maar de aanvaller wist niet doeltreffend af te ronden.

  Na een aantal kansen voor beide ploegen maakte Mido Brock het openingsdoelpunt. Hij schatte een bekeken boogbal van de vroeg ingevallen Floyd Mulder op waarde in en passeerde Dean Bredewolt. Acht minuten voor rust scoorde Van den Enk de gelijkmaker na een goede actie van Cali Daniel die knap wegdraaide bij zijn tegenstander en de bal breedlegde.

  In de tweede helft voerden de Apeldoorners de druk op, maar doelpunten bleven uit. Ook een grote kans voor doelpuntenmaker Brock leverde geen goal op. "Wij waren vandaag niet goed aan de bal zoals we kunnen voetballen. De verdediging van de tegenstander was daarentegen ijzersterk met een grote bereidheid om te willen verdedigen", vatte Jan Kromkamp het duel tegen de Nijmeegse tweedeklasser kort samen.  Quick 1888 - csv Apeldoorn 1-1 (1-1)
  Scoreverloop: 21. Mido Brock 1-0, 38. Laurence van den Enk 1-1

  Scheidsrechter: dhr. F. Assink
  Assistent-scheidsrechters: dhr. C. Nuijs (Quick 1888) en dhr. J.L. te Loo (csv Apeldoorn)
  Gele kaarten: 63. Floyd Mulder (Quick 1888)

  Opstelling csv Apeldoorn: Dean Bredewolt, Brian Karman (68. Noah Tuasela), Cedric Bultman, Hidde Eshuis, Levi Tuasela, Job Pothof, Lars Huber, Delano Grootenhuis, Laurence van den Enk (46. Patrick Maneschijn), Cali Daniel (46. Fedde Timmer), Nigel Michels (68. Nathan Greven)
  Niet gebruikte wisselspelers: Daniël Krosse, Sem Oerlemans

  Verslag: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Karakteristieken: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren
  Samenvatting: csv Apeldoorn TV | Henk-Jan van Beek