• Voor de JO19-2 begon het seizoen met een vroege thuiswedstrijd op Sportpark Orderbos. Om 10.30 werd er afgetrapt. Na slechts drie minuten kwam csv Apeldoorn op een 1-0 voorsprong. Een minuut of vijftien later schoof de keeper van Groen Wit '62 de bal in de voeten van de thuisploeg. Dit werd genadeloos afgestraft met de 2-0.

    Een minuut of zeven voor rust is de aansluitingstreffer van Groen Wit een feit. Twee minuten voor het rustsignaal is daar de gelijkmaker voor de ploeg uit De Maten.

    Na de pauze komt Groen Wit op een 2-3 voorsprong. Halverwege de tweede helft is er een drinkpauze. Na dit moment schiet csv Apeldoorn uit de startblokken en via een goed uitgespeelde aanval wordt de gelijkmaker geproduceerd.

    Via een razendsnelle tegenaanval slaat csv Apeldoorn een kwartier voor tijd opnieuw toe. De rood-gelen hebben een 4-3 voorsprong te pakken. In de laatste tien minuten is het csv Apeldoorn dat de wedstrijd definitief beslist door nog twee keer te scoren. Zo staat er een 6-3 eindstand op het scorebord.

    Tekst: Ladic van Dun