• csv Apeldoorn en Roda '46 hebben dinsdagavond in een aantrekkelijke wedstrijd elkaar in evenwicht gehouden. Op Sportpark Orderbos eindigde het onderlinge treffen in 4-4. Halverwege stond het scorebord op 2-2. Voor de formatie van Jan Kromkamp waren Patrick Maneschijn, Lars Huber, Delano Grootenhuis en Laurence van den Enk trefzeker.

Al na vier minuten kwamen de rood-gelen op voorsprong. Een goedlopende aanval werd door Patrick Maneschijn afgerond. In het verdere verloop van de eerste helft boog Roda '46 de achterstand om. Eerst was het good old Berry Powel die een zelf slim uitgelokte vrije trap binnenschoot en vlak voor de rust maakte Tristan Wallet de 1-2. Toch gingen beide ploegen met een gelijke stand de rust in. De jarige Lars Huber benutte een strafschop na een overtreding op Cali Daniel.

Thymo Brouwer maakte in de tweede helft voor het eerst zijn opwachting in het vlaggenschip.

In de tweede doorgang namen de gasten via Wallet wederom de leiding en een kwartier voor tijd werd een voorzet ongelukkig verwerkt door Daniël Krosse die via Levi Tuasela de bal in eigen doel werkte. De thuisploeg gaf zich echter niet gewonnen. Een gedrukt schot van Delano Grootenhuis en een goed uitgespeelde aanval, die door Laurence van den Enk werd afgerond, zorgden ervoor dat csv Apeldoorn alsnog een gelijkspel wist te behalen.

Aanstaande zaterdag komen de beloften van Go Ahead Eagles naar het Orderbos. De wedstrijd begint dan om 18.30 uur.

csv Apeldoorn - Roda '46 4-4 (2-2)
    Scoreverloop: 4. Patrick Maneschijn 1-0, 26. Berry Powel 1-1, 40. Tristan Wallet 1-2, 43. Lars Huber 2-2 (strafschop), 51. Tristan Wallet 2-3, 75. Levi Tuasela 2-4 (eigen doelpunt), 76. Delano Grootenhuis 3-4, 84. Laurence van den Enk 4-4

Opstelling csv Apeldoorn: Daniël Krosse, Brian Karman (46. Thymo Brouwer), Fedde Dibbink (65. Yorik Meijer), Cedric Bultman, Levi Tuasela, Delano Grootenhuis, Yorik Meijer (46. Job Pothof), Lars Huber, Patrick Maneschijn (46. Laurence van den Enk), Cali Daniel (46. Fedde Timmer), Noah Tuasela (46. Nathan Greven)
    Afwezig: Dean Bredewolt, Hidde Eshuis, Dario Tanda, Nigel Michels

Verslag: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
    Karakteristieken: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
    Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren
    Samenvatting: csv Apeldoorn TV
      Camera: Eric Spijker
      Montage: Henk-Jan van Beek

Job Pothof duelleert met zijn tegenstander.