• csv Apeldoorn treedt dinsdagavond in de tweede ronde van de districtsbeker Oost aan tegen Harskamp. Het duel tegen de zaterdagvierdeklasser wordt afgewerkt op het eigen Sportpark Orderbos en begint om 20.00 uur.

  Harskamp won in de eerste ronde met 1-5 van zondagderdeklasser GSV '38 en is koploper van de vierde klasse A met negentien punten uit zeven wedstrijden. Afgelopen weekend werd met 0-3 gewonnen van Kesteren. De ploeg van Collin Oosterholt scoorde tot op heden maar liefst 28 keer. De 35-jarige Frank Hol nam er acht voor zijn rekening en Michel Hol wist vijf keer het net te vinden. Het aantal tegendoelpunten staat op vijf.

  Bij de tegenstander is het een weerzien met Mike Peters. De verdediger kwam in het seizoen 2018-2019 uit voor csv Apeldoorn, waarna hij vertrok naar Scherpenzeel. In Harskamp is hij bezig aan zijn tweede seizoen.


  Mike Peters viert een doelpunt in zijn csv Apeldoorn-periode.

  csv Apeldoorn rekende in de vorige ronde af met OBW (5-1) en wist afgelopen zaterdag de uitwedstrijd bij asv Dronten te winnen met 1-3. Omdat DTS Ede verloor van De Bataven en koploper RKHVV een vrije zaterdag had, is de achterstand op de nummer een teruggebracht naar twee punten.

  Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn? De wedstrijd is te volgen via X, voorheen Twitter: csv_apeldoorn. In de loop van woensdag volgt het wedstrijdverslag met foto’s op onze website en een uitgebreide samenvatting op ons clubkanaal.

  Tekst: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren