• Bruno van den Dungen speelt vanaf komend seizoen weer voor csv Apeldoorn. De aanvaller keert na zeven seizoenen Go Ahead Eagles terug op het Orderbos.

    Bruno van den Dungen, geboren op 13 maart 2005 in Congo, begon met voetballen in de mini’s van csv Apeldoorn om vervolgens in de zomer van 2016 de overstap te maken naar Go Ahead Eagles. De pijlsnelle buitenspeler doorliep vanaf de JO13 de Deventer jeugdopleiding en maakt hij dit seizoen onderdeel uit van de O21-1. Ook mag hij nog uitkomen in de JO18-1.

    Ondanks het feit dat de achttienjarige Apeldoorner mocht blijven in de Hanzestad, keert hij bewust terug naar zijn oude club. “Ik ben momenteel bezig met mijn examens en ga vanaf volgend schooljaar Rechten studeren in Utrecht. Omdat de trainingstijden bij Go Ahead Eagles zijn veranderd kan ik voetballen en studeren niet met elkaar combineren, terwijl ik het volgen van een opleiding ook belangrijk vind.”

    Van den Dungen vertelt enthousiast over zijn kwaliteiten en doelen: “Ik ben een snelle jongen met een neusje voor de goal. Daarnaast zoek ik graag mijn tegenstander op, maar kan ik ook met mijn diepgang de achterlijn halen en gevaarlijk worden. Volgend seizoen wordt mijn eerste jaar bij de senioren, maar ik wil uiteraard graag zoveel mogelijk minuten maken en belangrijk zijn voor het team. Ik kijk er in ieder geval naar uit om weer bij csv Apeldoorn te gaan spelen en hopelijk kunnen we er een mooi seizoen van maken.”