• Broekhuis Apeldoorn is al jarenlang trouwe sponsor van csv Apeldoorn. Vanaf dit seizoen breidt Broekhuis het sponsorpakket verder uit naar Stersponsor. Recent hebben Harry Kiesbrink (directeur Broekhuis Apeldoorn) en Hans Steunenberg namens csv Apeldoorn de sponsorovereenkomst ondertekend.

  Harry Kiesbrink: “Wij voelen ons verbonden met het lokale verenigingsleven en dragen sportverenigingen graag een warm hart toe. Dat doen we door het hele land met onze ruim 80 vestigingen en natuurlijk ook hier in Apeldoorn. Naast de vaste sponsoring kan csv Apeldoorn nog meer geld incasseren voor de clubkas op het moment dat leden of ouders van jeugdleden bij Broekhuis klant zijn of worden.”

  De Broekhuis Clubbonus houdt in:
  € 150,- bij de lease of koop van een nieuwe of gebruikte auto (alle Broekhuis merken)
  € 25,- bij schadeherstel indien factuur hoger is dan € 500,-
  € 15,- bij onderhoud aan de auto indien factuur hoger is dan € 100,-

  “Het succes van de Broekhuis Clubbonus zit in een betrokken en enthousiaste houding van de vereniging. Met het bestuur is afgesproken dat de Clubbonus op effectieve wijze wordt gepromoot.”

  Hoe werkt het?
  Klanten geven via www.broekhuis.nl/clubbonus aan dat ze bij Broekhuis zijn geweest en gebruik willen maken van de Clubbonus. Dat is het enige. Eens per kwartaal wordt het overzicht van csv Apeldoorn-leden die bij Broekhuis zijn geweest gestuurd naar de penningmeester van csv Apeldoorn. De penningmeester stuurt vervolgens een factuur naar Broekhuis. Het sponsorcontract is met terugwerkende kracht ingegaan vanaf 1 januari 2023, dus de bonus geldt ook vanaf deze datum. Leden die in de afgelopen periode klant zijn geweest, kunnen dan ook een aanvraag indienen.

  Waar kan ik terecht?
  De vestiging van Broekhuis aan de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn is het adres voor nieuwe auto’s van de merken Opel, Fiat, Jeep en Alfa. Daarnaast ook voor onderhoud van alle merken en de aanschaf van een gebruikte auto. De clubbonus voor csv Apeldoorn is geldig bij alle vestigingen van Broekhuis in Nederland, zie www.broekhuis.nl.

  csv Apeldoorn is erg blij met de nieuwe sponsorovereenkomst die is gesloten met Broekhuis en ziet deze mooie samenwerking als een onderstreping van de fijne band tussen Broekhuis en onze club. Voor vragen over de Clubbonus, neem contact op met Gerard Veeneman via 06-53811607 of g.veeneman@chello.nl.