• Benno Schep en Gert Bloemendal benoemd tot Lid van Verdienste

  23 jun 2024
 • Op dinsdag 18 juni is in de Algemene Ledenvergadering besloten om Benno Schep en Gert Bloemendal te benoemen tot Lid van Verdienste. Het tweetal heeft een lange staat van dienst bij de club. Voorzitter Jan Veeneman roemde de prestaties en betrokkenheid van Schep en Bloemendal, die tijdens de Algemene Ledenvergadering afscheid namen van hun bestuursfunctie.

  Benno Schep heeft een rijke carrière als bestuurslid gehad binnen onze vereniging. Zo is hij in het verleden jeugdvoorzitter geweest en uiteraard penningmeester. Dat heeft hij altijd op een voortreffelijke manier gedaan. Schep was en is altijd een loyaal en uiterst betrouwbaar bestuurslid geweest en zal als bestuurder een enorme leegte achterlaten.

  Gert Bloemendal was vanaf november 2018 bestuurslid horeca en samen met zijn zoon Roy de drijvende kracht achter het horecateam. Enorm betrokken bij csv Apeldoorn en helemaal geslaagd in de missie om de gezelligheid en het clubhuisgevoel weer terug te brengen binnen onze vereniging, samen uiteraard met de vele vrijwilligs om hen heen. Ook een verdienste voor Bloemendal was om samen met Lex Oosterman en Wim Tamboer begin jaren negentig aan de wieg te staan van de oprichting van de Stichting, de eerste gecoördineerde opzet qua sponsoring.

  csv Apeldoorn bedankt beide heren voor alles wat zij hebben gedaan voor de club.


  Benno Schep met voorzitter Jan Veeneman


  Gert Bloemendal met voorzitter Jan Veeneman  Benno Schep en Gert Bloemendal

  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren