• Met Adhoc horecamakelaars verwelkomt csv Apeldoorn een nieuwe bordsponsor. Adhoc horecamakelaars is dé landelijke specialist op het gebied van horeca. Al ruim 45 jaar een begrip wanneer het gaat om aankoop, verkoop, huur, verhuur of taxaties van horecabedrijven en/of horeca onroerend goed. Dankzij haar uitgebreide kennis van horeca onroerend goed en een volledige inzicht in de horecabranche heeft Adhoc horecamakelaars een unieke positie in de makelaardij.

    Het kantoor is aangesloten bij de NVM, afdeling Business. Daarnaast is het kantoor als horecamakelaar aangesloten bij de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), een gerenommeerde organisatie voor vastgoedprofessionals. Op het gebied van taxaties beschikt het kantoor over alle benodigde accreditaties bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) om voor de Nederlandse grootbanken te mogen taxeren.

    Partner en taxateur Marc Steunenberg: "Wij hopen als bordsponsor van csv Apeldoorn ons netwerk verder uit te breiden in Apeldoorn en omstreken. Daarnaast is het altijd leuk om je oude voetbalclub te ondersteunen."

    Benieuwd naar wat Adhoc horecamakelaars voor u als vastgoedeigenaar of horecaondernemer kan betekenen? Neem dan contact op met Marc Steunenberg (marc@adhoc-hm.nl).