• Aanvaller Cem Köse naar csv Apeldoorn

  3 mei 2022
 • Cem Köse speelt komend seizoen zijn wedstrijden in het rood-geel van csv Apeldoorn. De 31-jarige aanvaller komt over van zondaghoofdklasser Silvolde en is na Jasper Verstraten, Jeremy Jonker en Jeroen Buitenhuis de vierde nieuweling die wordt toegevoegd aan de huidige selectie.

  Cem Köse (Zutphen, 22 november 1990) begon zijn voetballoopbaan bij AZC om vervolgens als D-pupil de overstap te maken naar Go Ahead Eagles. Na zijn terugkeer maakte hij op zestienjarige leeftijd zijn debuut in het vlaggenschip. Nadat hij vier jaar later AZC naar het kampioenschap had geschoten, maakte Köse de overstap naar eersteklasser FC Zutphen.

  Na vier seizoenen werd zondaghoofdklasser RKHVV zijn nieuwe club. Een jaar later volgde Excelsior ’31. Zijn periode in Rijssen duurde vier seizoenen met een kampioenschap in de hoofdklasse als mooie afsluiting. In de afgelopen twee ‘coronaseizoenen’ kwam Köse uit voor Quick ’20 (dat stopte met prestatievoetbal op zondag) en DETO Twenterand. Dit seizoen is hij van waarde met doelpunten en assists voor Silvolde.

  “Ik ben blij met mijn overgang naar csv Apeldoorn. Het is dichter bij huis en er wordt aantrekkelijk voetbal gespeeld. Dat heb ik ook afgelopen zaterdagmiddag kunnen zien toen ik op het Orderbos was om mijn contract te tekenen. Daarnaast ben ik goed ontvangen en merk je direct dat alles prima geregeld is.”

  De Zutphenaar, die als spits, linksbuiten of aanvallende middenvelder uit de voeten kan, is duidelijk over zijn ambities. “Ik wil graag belangrijk zijn voor het team met goals en assists. Ik denk zeker dat het een goede match is. Er wordt namelijk mooi combinatievoetbal op de mat gelegd en dat ligt mij goed. Daarnaast wil ik mijn ervaring overbrengen op de jonge spelers.”