• 12MNDN Duurzaam wedstrijdsponsor tegen SVZW

  29 apr 2022
 • De wedstrijdsponsor bij de wedstrijd tussen csv Apeldoorn en SVZW is 12MNDN Duurzaam.  'Onbegrijpelijk dat niet iedereen aan duurzaamheid doet'

  Vanaf de start van 12MNDN DUURZAAM in 2013 ligt onze focus en doelstelling op het realiseren van duurzame oplossingen voor diverse partijen. Oplossingen in de gebouwde omgeving: van particuliere woningen en bedrijfshallen tot kantoren en projectmatig vastgoed.


  12mndn….dat zijn de mensen!

  Het kan altijd duurzamer!
  Waar duurzaamheid binnen de Nederlandse overheid al tot norm is verheven, raken nu ook particulieren en het bedrijfsleven overtuigd van de nut en noodzaak ervan.
  Daarbij dient opgemerkt te worden dat de drive tot verduurzaming kan verschillen. Het MKB en de particulier bijvoorbeeld hechten veel waarde aan het financiële rendement.

  Over één ding is iedereen het eens: het kan altijd duurzamer.

  12MNDN DUURZAAM adviseert, organiseert en realiseert!

  12MNDN DUURZAAM is een Apeldoornse onderneming, een gedegen partner en een  onafhankelijke totaalaanbieder van duurzame oplossingen. Van zonnepaneel tot infraroodverwarming, van isolatie tot warmtepomp en van briket tot laadpalen.

  12MNDN ELEKTRO
  In 2020 is 12MNDN gestart met het verbijzonderen en breder uitrollen van hun elektra-werkzaamheden. Onder de naam 12MNDN Elektro realiseren zij het elektrawerk. Zo kunnen zij álle elektra-werkzaam­heden in en om uw woning realiseren. Ook bedrijven, winkels en utiliteit kunnen bij hen terecht.  Zij verzorgen al het elektrawerk van A tot Z:
  - Nieuwbouw: al het elektrawerk
  - Duurzame producten aanbrengen en aansluiten
  - Warmtepompen en airco's (elektrisch koelen en verwarmen)
  - Groepenkasten en leidingwerk vernieuwen
  - Omvormers aansluiten
  - Installaties keuren
  - Laadpaal elektrische auto's

  Nauw contact met de klant
  U kunt ons zowel inschakelen voor langlopende en grootschalige projecten als voor een eenmalige uitvoering. Dit vraagt allebei om veel aandacht voor de factoren tijd en budget. Wij vinden het belangrijk om hierbij in nauw contact te staan met onze klanten. Door veel aandacht te besteden aan communicatie, afstemming en een goede planning in de organisatiefase, levert dit daarna een betere realisatie op.  Lees ook de voorbeschouwing op het duel met SVZW. Boaz Stukker is de Pupil van de Week.